Nová kolekce Elega by Dana M je doslova skvělá a velkolepá

Nová kolekce Elega by Dana M je doslova skvělá a velkolepá

Představujeme novou kolekci jaro/léto od značky Elega by Dana M, kterou ve spolupráci s českou značkou Elega vytvořila herečka Dana Morávková. Zatím každá její kolekce byla opravdovým skvostem. Jinak tomu nebude ani letos. Nová jarní kolekce je doslova skvělá a velkolepá. 


Kolekce Grande

Skvělá - to je význam slova Grande v italštině. A zároveň naprosto vystihující pro novou kolekci dámských kabelek v provedení z hovězí kůže v úpravě Saffiano. Jsou perfektní pro ženy každého věku. Hodí se ke každému outfitu. A aby toho nebylo málo, jsou neuvěřitelně nadčasové

Některé barevné odstíny kabelek jsou navíc doplněné nádhernou květovanou podšívkou z prémiové anglické látky. Rozveselí vás pokaždé, když budete ve své skvělé nové kabelce něco hledat.

Elega by Dana M Grande

 

Kolekce Magnifico

Magnifico znamená v italštině velkolepá. Přesně takové jsou kabelky z nové kolekce. Jsou opravdu speciální a budete unešená z každého detailu. Kabelky v široké škále barevných odstínů vám hned zlepší náladu. Nechybí ani klasická černá nebo pastelové odstíny. Jsou ušité z jemné luxusní kůže Nappa, která jejich velkolepost jen podtrhuje. 

Elega by Dana M Magnifico

 

Vraťme se nyní zpět v historii na začátek spolupráce Dany Morávkové a značky Elega: Základem je kůže a minimalistické zdobení. Mým snem je vytvořit nadčasovou kabelku, která nikdy nevyjde z módy a mohou ji nosit ženy i dívky každého věku", řekla o své kolekci populární herečka. Co myslíte, daří se Daně stále tvořit přesně takové kabelky, o kterých snila? Za nás musíme říct, že jednoznačně ANO!



Zpět na téma Články