Originální vůně nově v naší prodejně

Originální vůně nově v naší prodejně

Nyní od nás odejdete nejen s krásnou kabelkou, ale také s originální vůní. Zastavte se v naší prodejně v OC Šestka v Praze a nechte se unášet opojnou zahradou plnou vůní.


Sortiment prodejny Delmas v OC Šestka se rozšířil o exkluzivní orientální parfémy značky Nabeel Perfumes

Přivonět k orientálnímu parfému, je opravdový zážitek. Už první přivonění nabudí vaše smysly. Orientální parfémy jsou odlišné od většiny známých západních parfémů hlavně v jejich používání a vnímání.

 

Orientální versus běžné parfémy

Často se můžete setkat s názorem, že orientální parfémy jsou těžké nebo nevábné. Tento názor však pramení pouze z nezkušenosti. Klasické parfémy ze známých parfumérií nebo drogerie ztrácí po pár hodinách na intenzitě a proto je lidé aplikují za den vícekrát nebo ve větším množství. Mnohdy tyto běžné parfémy obsahují také více chemických sloučenin, než opravdových přírodních silic a jiných přírodních vonných složek.

 

Jen přírodní složky

Orientální parfémy obsahují vonné složky, jejichž základem je dřevitá esence z oud silice, tato vůně je nezaměnitelná a po nanesení může být pár minut velmi výrazná, až nepříjemná. Po chvíli vůně oud odezní a dá prostor dalším složkám parfému, které jsou získávané například z květů růží, magnólie, jasmínu a jiných i exotických květů, santalového dřeva, bílého a černého pižma, mošusu, z některých druhů koření jako je vanilka, kardamon, šafrán, hřebíček a jiné.

 

Výjimečný parfém je silným podpisem

Společnost Nabeel Perfumes založil roku 1969 Asghar Adam Ali (Al Attar) ve Spojených Arabských Emirátech. Nyní patří mezi přední výrobce parfémů a je největším výrobcem kadidla na arabském poloostrově. Jejich neodolatelné parfémy můžete potkat ve více než stovce zemí po celém světě. Poslání vyrábět kvalitní parfémy jim vydrželo dodnes. I samotné flakony nejsou z žádného plastu, ale jedinečným uměleckým dílem, na kterém se podílí prvotřídní skláři a výrobci obalů. 

 

Potěšte se exkluzivní podmanivou vůní. Parfém je také skvělým tipem na dárek. Široký sortiment dámských, pánských i unisex parfémů můžete zatím obdivovat pouze na prodejně. Již brzy se na ně ale můžete těšit i v e-shopu. 

 



Zpět na téma Články