dTest: Vítěz Eastpak, druhá Rimowa, další Samsonite

dTest: Vítěz Eastpak, druhá Rimowa, další Samsonite

Kde najdete na jednom místě zaručeně ty nejlepší značky cestovních zavazadel? No přece u nás v DELMAS.


Toto tvrzení nejlépe dokazuje nové číslo časopisu dTest, kde důkladně otestovali příruční zavazadla. Který kufr obstál nejlépe?

Palubní kufry na kolečkách bývají v době nízkonákladových leteckých společností často naším jediným zavazadlem. Proto v dTestu vybrali třináct příručních zavazadel ze všech cenových kategorií a otestovali je jak po stránce komfortu, tak po stránce odolnosti – například simulací nejčastějších možných nehod.

Kvalitní kufry lze nalézt jak v kategorii látkových, tak i skořepinových zavazadel. Pojďme se však podívat na výsledky testů blíže.

 

Výsledky dTestu

1. místo: Vítězem testů se stalo zavazadlo Tranverz od značky Eastpak (najdete u nás - odkaz), které dopadlo ze všech nejlépe díky zkouškám odolnosti. Můžeme ho doporučit těm, kteří hledají všestranně bytelný kufr, neboť snese hrubší zacházení i všechny rozmary počasí.

Cestovní taška Tranverz Eastpak

2. místo: Druhé místo obsadil kabinový kufr Topas od značky Rimowa (najdete u nás - odkaz) se svým nezaměnitelným designem. Původně byla tato zavazadla s robustní skořepinou, vyrobenou ze slitiny hliníku a hořčíku, vyvinuta na cesty do tropů; i dnes však patří mezi nejlehčí a nejstabilnější řady zavazadel ve své třídě.

Kabinový kufr Topas Rimowa

3. místo: Na třetím místě, a také ve zkouškách obsluhy, skončil nejlépe kufr Lite DLX od značky Samsonite (najdete u nás - odkaz). Nejpohodlněji se s ním jezdí a nosí v ruce.

Kabinový kufr Samsonite Lite DLX

Následující místa obsadily další kufry od značky Samsonite, Delsey nebo American Tourister, které máme také ve svém portfoliu.

Výsledky jediných skutečně nezávislých testů v ČR a SR nás těší o to více, protože všechny značky, které obsadily přední příčky, najdou zákazníci v naší nabídce.

Neváhejte a objednejte si některý z palubních kufrů.



Zpět na téma Články