Elega by Dana M | Kolekce Autogram a Harmony

Elega by Dana M | Kolekce Autogram a Harmony

Minimalistická kolekce Autogram se vyznačuje vyšitým logem a podpisem Dany Morávkové na přední straně a těžko bychom hledali outfit, ke kterému se tato kolekce nehodí. Kolekce Harmony vám už bude povědomá z minulých let a pro velký úspěch je tu letos znovu. Která je vaším favoritem?


Kolekce Autogram

Nová kolekce s názvem Autogram ve vás probudí příjemné vzpomínky na léto. Poznávacím znakem kolekce je logo vyšité logo Elega a podpis Dany Morávkové a právě proto je kolekce pojmenovaná Autogram.

Měkké kabelky, jednoduché tvary a minimum rušivých prvků provází všechny nové přírůstky. Tato minimalistická ležérní kolekce se opravdu povedla. Kabelky jsou úžasně nadčasové a pohodlné. Perfektní na jakoukoliv příležitost, ať už hledáte kabelku na každodenní nošení nebo jen na určité příležitosti. 

Elega by Dana M AutogramElega by Dana M Autogram

 

Kolekce Harmony

Kabelky z kolekce Harmony vám mohou být už něčím povědomé. Ano, nezdá se vám to. Kolekce Harmony byla velmi populární v předchozích sezónách a pro velký úspěch je tu s lehkými úpravami zpět. Elegantní dvoubarevná kombinace je trefa do černého. Kabelky přitahují pozornost a přijdete si na své, pokud toužíte po společnici na výlety za kulturou i reprezentativním doplňku do práce. Jsou vyrobené z kůže v designu Saffiano, která je praktická a zaručuje dlouhou životnost. Díky tomu, že je potažená fólií, je odolná, skvěle drží tvar a nevyžaduje velkou péči. 

Elega by Dana M Harmony



Zpět na téma Články