Fraas La Dolce Vita - jaro/léto 2022

Fraas La Dolce Vita - jaro/léto 2022

Vůně slané mořské vody, chůze po rozpáleném písku a vítr ve vlasech. Přesně tyto vzpomínky ve vás vyvolá nová kolekce jaro/léto 2022 od značky Fraas. Tentokrát inspirovaná slunnou Itálií a legendárním Dolce Vita. Poznejte barevné novinky z řady Terra a Mare.


Pocit být na dovolené

A je to tady znovu: cestování, hraní, prostě být jeden s druhým - užívat si tady a teď a vážit si přírody a života. FRAAS se toto léto záměrně zaměřuje na jednu zemi: Itálii a její legendární Dolce Vita. Touha po letním pouličním flirtování, hučení Vespy, vůně čerstvých citronů a olivové háje šumící ve větru už nás nutí snít o prázdninách.

 

fraas terra ss22Terra

Terra symbolizuje venkovskou Itálii. Slow food, udržitelná agroturistika, pocta darům přírody. Motivy toskánských pohlednic, graficky moderním způsobem interpretované krajiny, akvarelové artyčoky a granátová jablka. Barevné povrchy a tvary připomínající rustikální farmářskou keramiku a venkovské kostkované látky, které na první pohled vytvářejí útulnou atmosféru. Co se barvy týče, dominují syté olivově zelené tóny, hřejivé zemité nuance latte a naopak výrazná grapefruitová růžová. Letní viskóza, chladivá bavlna a jemný polyester vnášejí do tématu potřebnou lehkost a podtrhují vzdušný charakter.

 

 

 

 

 

fraas mare ss22Mare

Pro kolekci Mare cestuje FRAAS ještě dále na jih Itálie: křišťálově čisté vody kolem Sicílie slouží jako dokonalá inspirace. Středozemní moře ve svých nejrozmanitějších odstínech, osvobozující vůně slané vody, chůze po rozpálené písečné pláži a dotek větru na pokožce nás přivádějí na zvláštní cestu. Mušle, mořští tvorové a koráli nebo námořnické motivy s nádechem vintage. Odstíny cappuccina se setkávají s blankytně modrými, terakotovými nebo citrónovými tóny. Šátky s těmito motivy vyzařují dobrou náladu i daleko od moře.

 

 

 

 

 

 

fraas sustainbility

 

Trvale krásné

Terra představuje jednu z udržitelných kolekcí značky Fraas pro rok 2022. Protože ve Fraas věří, že činy mluví hlasitěji než slova, pro tuto kolekci kombinuje recyklované a udržitelné materiály s konzistentní kompenzací za emise CO2. Všechny nevyhnutelné emise vznikající při výrobě této řady jsou kompenzovány investicemi do mezinárodních projektů na ochranu klimatu, které prokazatelně šetří emise skleníkových plynů a přispívají ke zdravému a udržitelnému životnímu prostředí. 

"Dobré pro vás. Dobré pro naši planetu." S novou kolekcí jaro/léto 2022 je udržitelnost nejen dobrá, ale také skvěle vypadá.



Zpět na téma Články