Originální peněženky Tru Virtu

Originální peněženky Tru Virtu

Nové hi-tech peněženky značky Tru Virtu právě v prodeji! Zaručená kvalita, originální design a bezkonkurenční ochrana Vašich cenností.


Minimální velikost, maximální funkčnost. Tento slogan dokonale vystihuje německou značku Tru Virtu, která přichází na trh se zcela novým konceptem peněženek a pouzder, které zaujmou svým čistým designem a minimálními rozměry. Díky speciálnímu materiálu jsou navíc Vaše karty chráněny před nelegálním skenováním osobních údajů RFID.

Peněženka Tru Virtu CASH & CARDS

Stylová a originální peněženka německé inovativní značky Tru Virtu. Jedná se o první plnohodnotnou peněženku, vyrobenou z leštěného hliníku, který ochrání vše co obsahuje před nepříznivými podmínkami. Díky rychlému otevírání na tlačítko budete mít vždy hned po ruce to co právě potřebujete. Uvnitř naleznete dvě oddělení. První přihrádka "CASH" disponuje oddělením na mince a praktickou sponou na bankovky. Ve druhé přihrádce "CARDS" naleznete prostor na kreditní karty, vizitky a dokumenty.

Hliníkové pouzdro na doklady Tru Virtu

Originální pouzdro na kreditní karty a doklady německé značky Tru Virtu. Jeho originalita tkví v tom, že je vyrobené z leštěného hliníku, který spolehlivě ochrání veškerý jeho obsah před nepříznivými podmínkami. Pouzdro chrání také kreditní karty před magnetickým vlněním a nelegálním skenováním osobních informací, kterého využívají zloději nebo hackeři. Uvnitř pouzdra naleznete prostor na vizitky a doklady a přihrádku, do které se vejde 11 kreditních karet. Při využití prostoru pro navštívenky se do pouzdra vejde až 14 karet. Pouzdro Tru Virtu je navrženo pro každého, kdo ocení minimální velikost, maximální funkčnost a perfektní design.

 



Zpět na téma Archiv