Poznejte značky zavazadel

Poznejte značky zavazadel

Poznejte s námi všechny významné značky zavazadel, které můžete najít v našem portfoliu. Prozatím vám představíme čtyři z nich.


Rimowa

Luxusní zavazadla, která mají dlouholetou tradici. Ať již toužíte po zavazadle jako módním doplňku nebo extrémně odolném kufru do těch nejdrsnějších podmínek, značka Rimowa se pro svá zavazadla inspirovala vzhledem prvních dopravních letadel. Charakteristická hliníková zavazadla nalezneme i dnes v řadách Topas.

S postupem času Rimowa začala do své rodiny přidávat zavazadla z vysoce vyspělého materiálu, jímž je 100% polykarbonát. Veškeré součásti jsou evropské výroby. Snadnou manipulaci i při větší zátěži zajišťuje patentovaný systém Multiwheel. Veškerá zavazadla byla samozřejmě opatřena TSA zámky. Objevte také revoluční technologii Etag, která umožňuje snadné odbavení z pohodlí vašeho domova.

Návod na TSA zámek Rimova →
Jak používat Elektronickou visačku (Etag) Rimowa →

 

Samsonite

Největší světový výrobce kvalitních zavazadel s moderním designem. Samsonite vyrábí nejen odolné látkové a skořepinové kufry, ale také velmi širokou nabídku cestovního příslušenství, kosmetické taštičky, batohy a tašky na notebook. Revoluční technologie CURV přináší téměř nerozbitný materiál vytvořený ze 100 % polypropylenu. Tato technologie je použita u vlajkové řady Cosmolite. 

Návod na TSA zámek Samsonite →

 

American Tourister

Hravý kufr na bláznivou cestu s přáteli. American Tourister je oblíbenou značkou díky svým zářivým barevným kombinacím a lehké váze. Vyberte si kufr podle vašich představ a neukrajujte si s ušetřených peněz na dovolenou. Kufry American Tourister mají nejen nízkou hmotnost, ale i nízkou cenu. V nabídce jsou od roku 1933 skořepinová i látková zavazadla. Dolaďte svou cestovní výbavu o batoh, cestovní tašku nebo brašnu na notebook American Tourister.

Návod na TSA zámek American Tourister →

 

March

Odhoďte starost s hmotností kufru za hlavu a dovolte si hříšné nakupování na každé cestě. S kufry March již nemusíte dělat kompromisy. A když bude mít málo místa, využijte kufry s rozšířením. Tyto kufry se svou kvalitou vyrovnají i dražším značkám a jako garanci na ně poskytujeme záruku až 5 let.

Návod na TSA zámek March →



Zpět na téma Články