Slavíme Den otců

Slavíme Den otců

Svátek všech tatínků letos připadá na neděli 21. června. Nezapomeňte na ně a oslavte tento den společně s námi. Ke každé objednávce od pátku 19. do neděle 21. 6. přibalíme poukaz na slevu 500 Kč na další nákup.


Letos jsme se rozhodli radost vašich tatínků zdvojnásobit. Ke každé objednávce získáte navíc poukaz na slevu na další nákup. 

 

Tipy na dárky pro tatínky:

Naše nabídka potěší bezpochyb každého tatínka. Pro ty, kteří milují cestování nebo se často musí vydat na pracovní cestu, máme širokou nabídku cestovních kufrů, tašek a nejrůznějších doplňků pro jeho maximální pohodlí ať už vyráží kamkoliv.

Dárkem na jedničku se stane kožená peněženka nebo kvalitní kožený opasek od českého výrobce. Takové milé dárky navíc vydrží věčnost a tátové si tak vždy vzpomenou právě na svou milovanou rodinu.

Pánské tašky nejrůznějších velikostí a materiálů usnadní denní cesty po městě. Do detailu promyšlené tašky na notebook vykouzlí úsměv na tváři nejednomu businessmanovi. A co teprve pořádný batoh na výlety? Protože čas strávený s tatínkem třeba právě na túře v přírodě je prostě nezapomenutelný.

Právě u nás probíhá letní výprodej a mnoho vyjmenovaných produktů můžete získat za ještě lepší cenu. Inspirujte se našimi tipy a překvapte tatínka!

 

Informace k poukazům:

Poukaz získáte ke každé objednávce vytvořené v období 19.-21 .6. 2020 přes e-shop i při nákupu na prodejně. Slevový poukaz v hodnotě 500 Kč při nákupu nad 2 000 Kč je možné uplatnit na další nákup online i na prodejně. Slevu nelze uplatnit na již zlevněné zboží. Slevy nelze kombinovat. 



Zpět na téma Články