Kufry značky ROCK | Novinka z Londýna právě přistála u nás ve skladu

Kufry značky ROCK | Novinka z Londýna právě přistála u nás ve skladu

Co vznikne, když se snoubí krása, funkčnost, kvalitní materiály, perfektní výbava, 15letá záruka a výhodná cena? To může být jedině Rock London! 


Značka Rock London není jen další běžný výrobce cestovních kufrů. Rock London si dobře uvědomuje, že cestování v sobě skrývá mnohem víc.

Cestování a nové zkušenosti s tím spojené posouvají naše hranice, pomáhají nám v osobním růstu a ženou nás vpřed. Bez nových poznatků, výzev a horizontů, můžeme jen těžko očekávat rozvoj našich dovedností, talentu či emocí. 

 

Nadstandardní záruka 15 let!

Tohle jsme tu ještě neměli. Ano, vidíte to naprosto správně. 15 let. Napadá vás, že takový kufr asi stojí za to, že?

Výrobky značky Rock se vyrábějí z materiálů a komponentů nejvyšší kvality a podléhají přísným kontrolám kvality. Pokud by se i přesto vyskytla na zakoupeném produktu vada, můžete samozřejmě uplatnit svou záruku.

Záruka se nevztahuje pouze na škody způsobené leteckou společností nebo jinými dopravci a na vady zapříčiněné nesprávným použitím. Ani v takovém případě však není nic ztraceno. Přečtěte si náš článek, jak postupovat v případě poškození nebo ztráty kufru během přepravy.

 

Designové cestovní kufry značky Rock London

 

Inovativní design

Je důležité, jak se při cestování cítíte. Když si zvolíte kufr, který potěší i vaše oko, bude cestování mnohem zábavnější. V dnešní době totiž může být i kufr módní záležitostí. A už dávno není pravda, že kufr je hezký nebo praktický, ale nemůže mít tyto dvě vlastnosti zároveň. Zavazadla značky Rock se pyšní prvotřídní výbavou - samozřejmostí jsou prvky jako TSA zámek, dvojitá kolečka otočná o 360°, teleskopická rukojeť nebo promyšlený balící systém

 

Skvělá cena

Kufry značky Rock London rozhodně nezruinují vaši peněženku. V poměru kvality, výbavy, designu a hlavně nadstandardní záruky, je cena více než příznivá. V naší nabídce pro vás navíc máme zvýhodněné sady kufrů. Pokud se navíc zvýhodněná nabídka sad kufrů zkombinuje s naším bohatým věrnostním programem, bude vaše cestování už jen jedním velkým příjemným zážitkem. 

 

Cestovní kufry Rock London

 

Kolekce Diamond pro módní fajnšmekry

Kufry z řady Diamond poznáte na první pohled. Nezaměnitelný vzhled a lesklý povrch přímo přitahuje pozornost. Detaily v rose gold barvě jen podtrhují celkový dojem. Pokud se řekne Rock London, opravdoví znalci a skalní fanoušci si okamžitě vybaví právě kolekci Diamond. Staňte se jedním z nich a podtrhněte svůj styl i během cestování. 

 

Cestovní kufry Rock London kolekce Diamond

 

Vintage potěší nejen fanoušky Harryho Pottera 

Taky jste snili o tom, že vám ve schránce přistane dopis v podivné zelené obálce a vy budete muset nastoupit do Školy čar a kouzel v Bradavicích? Kouzelnickému světu se nyní můžete alespoň trochu přiblížit s kolekcí kufrů Vintage. Abyste si tuto kolekci oblíbili, nemusíte být ani nadšení fanoušci žánru fantasy. Řada Vintage vás přenese do dob dávno minulých, kdy byl tento styl kufrů jedinou možnou variantou. Tyto kufry v retro stylu, už ale rozhodně nejsou tak nepohodlné jako dřív. V jejich výbavě nechybí dnes už nepostradatelné doplňky pro moderní cestování jako je integrovaný TSA zámek, čtyři dvojitá kolečka, odolný materiál, výsuvná rukojeť s aretací nebo přehledně uspořádaný interiér.



Zpět na téma Články